logo Schrijnwerkerij D De Trift 01

Keukens & badkamers

Keukens

Uw badkamer of keuken op maat

Van uw keuken een culinair walhalla maken, dat is Danny en Martines doel. Zowel voor woningen als voor caravans ontwerpen ze praktische maatkeukens. Om de keukenkasten te vervaardigen, werken ze voornamelijk met melamineplaten van 18 mm dik. Die zijn duurzaam, budgetvriendelijk en kunnen Danny en Martine eventueel met houttekeningen afwerken.

De andere materialen die ze vaak gebruiken zijn mdf en massief of gelakt hout. Het keukenwerkblad stellen ze dan weer samen met massief hout, kunststof, natuursteen of graniet. Als kers op de taart voorzien Danny en Martine keukenapparaten zoals koelkasten, vaatwassers en ovens.

Badkamers

Badkamers in eender welke stijl

Als u nog hulp kan gebruiken om uw badkamer af te werken of te renoveren, staan Danny en Martine voor u klaar. Verkiest u een klassieke inrichting of houdt u eerder van een moderne look? Alle stijlen zijn mogelijk!

Martine en Danny produceren (ingebouwde) kasten en Gyprocwanden en sluiten ook het sanitair aan (bv. baden & wastafels). Met waterbestendige materialen maken ze van uw badkamer een prachtexemplaar.

Keuken- of badkamermeubilair laten plaatsen?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!